معدن 4.0

ضرورت تامین زیرساخت‌ها برای تحول دیجیتال صنایع فولادی و معدنی

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های دیجیتال برای تحول در صنایع فولادی باید تامین شود، از تدوین سند ورود صنایع به نسل چهارم فناوری خبر داد.

سمیه خلوصی در نخستین همایش بین‌المللی تحول دیجیتال در صنعت فولاد، معدن و صنایع معدنی گفت: هم‌افزایی ملی در توسعه فناوری‌ها مورد نیاز است. این همایش شروعی برای هم‌افزایی و همکاری بین وزارت صمت، ارتباطات و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به‌منظور امکان انتقال فناوری به کشورمان برای جهش در اقتصاد دیجیتال است.

وی افزود: معدن و صنایع معدنی بخش پیشروان اقتصادی کشور است که در آن از ١٠۵ میلیون تن استخراج سنگ‌آهن تا تولید ٢٢ میلیون تن محصولات فولادی را در کشورمان داریم.

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو تصریح کرد: صنعت فولاد توسعه یافته است و این صنعت به سمت طرح‌های توسعه‌ای حرکت می‌کند.

وی ادامه‌داد: همچنین در صنعت مس پنجمین کشور جهان هستیم که ۱۴۰ هزار تن کاتد (کاتد مس یکی از مواد و محصولات اولیه حوزه مس برای تولید مفتول مس است) تولید می‌شود. در این زمینه کشورمان چهاردهمین کشور تولیدکننده کاتد است.

خلوصی خاطرنشان‌کرد: در سرب و روی کشورمان دارای رتبه ششم جهان است، همچنین ٣٠٠ هزار تن تولید شمش روی و ١١ تن تولید شمش طلا داریم.

تدوین سند ورود صنایع به نسل چهارم فناوری

وی تاکید کرد: تحول در اقتصاد بدون ورود فناوری‌ها امکان‌پذیر نیست و باید در سیاست‌های کلان به این موضوع توجه شود. ذخایر ما قابل توجه است و در برنامه‌های توسعه‌ای به عنوان بخش تحول‌آفرین هستیم.

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو، از تدوین سند ورود صنایع به نسل چهارم خبر داد و گفت: ایمیدرو با همکاری شرکت‌های معدنی در جهت ارتقای سطح دانش صنعتگران تلاش می‌کند و به این منظور برگزاری همایش‌ها و دوره‌های آموزشی برنامه‌ریزی شده است.

جدیدترین پیشرفت‌ها در تحول دیجیتال و صنعت نسل ۴ و ۵ در این همایش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

این همایش بین‌المللی به بررسی چالش‌ها، راه‌حل‌ها و فرصت های DT در فولاد و معدن و پایداری و بهره‌وری آن توسط اساتید مجرب و متخصص داخلی و بین المللی می پردازد.

رویکردهای این رویداد، بهره‌وری و پایداری صنعت فولاد، معدن و صنایع معدنی در سایه تحول دیجیتال (راهکارها و چالش‌ها) است.

در حاشیه این همایش، پاویون اختصاصی ارائه توانمندی های شرکت‌های دانش بنیان در زمینه کاربرد هوش مصنوعی در صنعت برگزار می‌شود.

منبع: فردای‌اقتصاد

  • ضرورت تامین زیرساخت‌ها برای تحول دیجیتال صنایع فولادی و معدنی
کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا