صنعت هوشمند

ساخت دستگاه تشخیص عیوب کاشی و سرامیک با اینترنت اشیا!

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

مدیر یک مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد:‌ یک واحد و تیم فناور این مرکز با استفاده از اینترنت اشیا، دستگاه تشخیص عیوب کاشی و سرامیک را ساخته است. پیش از این تشخیص عیوب کاشی و سرامیک به صورت چشمی انجام می‌شده است.

جاوید نوبخت؛ مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: ما فرآورده‌های طبیعی از جلبک اسپیرولینا تولید کردیم که در قالب قرص و ژل‌هایی است که هم در محصولات آرایشی و بهداشتی و هم در مباحث پزشکی کاربرد دارد. یکی از مزیت‌های جلبک اسپیرولینا این است که می‌توان آن را به عنوان مکمل غذایی استفاده کرد که یکی از واحدهای فناور ما توانسته است به این تکنولوژی برسد و از این جلبک برای مکمل‌های غذایی و ورزشی برای ورزشکاران تولید کرده است.

نوبخت گفت:‌ این واحد فناور ژل‌هایی را تولید کردند که برای بحث پوستی نیز کاربرد دارد. این جلبک در خلیج فارس موجود است و ما نیز از آن جلبک استفاده کرده و این فرآورده‌ها را تولید کردیم.

“فناوری هوشمند” رسانه تخصصی انقلاب صنعتی چهارم

وی تصریح کرد: یک دستگاه دیگر که تولید شده است، دستگاه تشخیص عیوب کاشی و سرامیک است چراکه یکی از مشکلاتی که شرکت‌های تولیدکننده کاشی و سرامیک با آن مواجه هستند بحث اعوجاج و رنگ و طیف رنگی و سوراخ‌های مختلف بر روی کاشی‌ها و سرامیک است که تشخیص این عیوب در حالت عادی به صورت چشمی انجام می‌شود. یکی از واحدهای فناور ما در در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از طریق بینایی ماشین و اینترنت اشیا دستگاه تشخیص عیوب کاشی و سرامیک را تولید کرده است.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تصریح کرد: در حال حاضر سیستم بانکی به این موضوع تمایل شده است که از ATMهای بدون پول استفاده کند و بدون اینکه پولی مبادله شود از این ATM‌ها استفاده شود. در گذشته این ATM‌ها از خارج خریداری می‌شد و در همین راستا یکی از واحدهای فناور این مرکز رشد در ابتدا توانست قاب و جعبه ATMهای بدون پول را در داخل کشور بازطراحی، تولید و مهندسی معکوس کند.

وی ادامه داد: در ادامه همین پروژه، مدیران این واحد فناور توانستند نرم‌افزار همین ATMها را طراحی کنند تا براساس خواسته‌های بانک‌های مختلف عمل کند و در حال حاضر نیز این ATMها در بانک‌های کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از ویژگی‌های خوب این ATMها این است که سرقت از آنها به حداقل رسیده است.

  ” اقتصادالکترونیکی“آخرین و به روزترین محتوی در اقتصاددیجیتال

منبع: تسنیم

محتوی بیشتر از صنعت هوشمند:

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا