امنیت اقتصاد دیجیتال

سرقت از کیف پول دیجیتال، دغدغه‌ این روزهای کاربران فضای مجازی

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: دام گستردن توسط افراد کلاهبردار به واسطه طراحی صرافی‌های آنلاین جعلی، سرقت اطلاعات کارت‌های بانکی با درگاه‌های جعلی، خرید پول‌های دیجیتال با مبالغ بالا ، باعث فیشینگ و سرقت پول‌های دیجیتال شده است.

سرهنگ دوم احسان آنقی، رئیس پلیس فتا استان مرکزی دراین‌باره گفت: با توجه به افزایش علاقه‌مندی افراد به خرید و فروش ارزهای دیجیتال، این فضا با رشد قابل‌توجهی در جامعه روبرو شده و به تناسب آن اعمال خرابکارانه‌ مجرمان و کلاهبرداران سایبری نیز به حوزه ارزهای دیجیتال کشیده شده است.

جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.

وی افزود: ازآنجا که تراکنش‌های ارزهای دیجیتال ناشناس هستند و به سهولت انجام می‌شوند، پیگیری قضایی این جرائم بسیار دشوار بوده و این امر موجب رشد کلاهبرداری در این حوزه شده و لازم است در مورداستفاده از این صرافی‌ها، به‌شدت جانب احتیاط را رعایت کرد، زیرا ممکن است ارزهای دیجیتال یا پول نقدتان را به سرقت ببرند.

این مقام انتظامی ادامه داد: برخی از جرائم ارزهای دیجیتال در بستر حملات فیشینگ و کلاهبرداری، هنگامی اتفاق می‌افتد که کلاهبرداران ادعا می‌کنند تیم پشتیبانیِ صرافی خاص هستند و از شما اطلاعات شخصی، واریز وجوه یا رمز عبور شخصی‌تان را درخواست می‌کنند و با دستیابی به اطلاعاتی از قبیل کد دوازده‌رقمی کیف پول دیجیتال کاربران، دارایی آن‌ها را به سرقت می‌برند.

این مقام انتظامی در خصوص سوءاستفاده برخی کلاهبردارن از مدارک هویتی کاربران نیز افزود: برخی افراد برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی و حتی وب‌سایت‌های اینترنتی اقدام به ثبت‌نام و ارسال مدارک هویتی خود می‌کنند و غافل از عواقب ناشی از این عمل، گرفتاری‌های متعددی برای آن‌ها پیش می‌آید.

سرهنگ آنقی با اشاره به دو پرونده به ارزش هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال که در روزهای اخیر به مجموعه پلیس فتا استان واصل‌ شده است، بیان داشت: استقبال گسترده کاربران در کنار اطلاعات ناکافی آنان از این حوزه، متأسفانه باعث شده دارایی خود را در چشم به هم زدنی از دست بدهند و آمار وقوع و تعداد پرونده جرائم سایبری مرتبط با رمز ارزها در مراجع قضایی و پلیس فتا نیز نسبت به قبل از فراوانی زیادی برخوردار شده است.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی در پایان با تأکید بر آگاهی و دقت نظر کاربران در پیشگیری از این کلاهبرداری ها گفت: هم‌وطنان عزیز و متقاضیان سرمایه‌گذاری درزمینه‌ی رمز ارزها در مواجهه با تبلیغات گسترده مرتبط با رمز ارزها در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها که متأسفانه بخش عمده آن‌ها فریبنده و کاذب است، با تردید و دقت زیاد عمل کنند و قبل از هرگونه سرمایه‌گذاری یا فعالیت درزمینهی رمز ارزها، اطلاعات حقوقی، فنی لازم و کافی را در این حوزه کسب کنند تا مورد سوءاستفاده قرار نگیرند.

منبع: فتا

بیشتر از پرداخت الکترونیکی در اقتصادالکترونیکی:
برگشت تراکنش‌های بدون هویت
توییتر به‌دنبال افزودن قابلیت پرداخت پول به دیگر کاربران این پلت‌فرم
پرداخت با ارزهای دیجیتال در ترکیه ممنوع شد
پی پل یک استارتاپ حوزه ارزهای دیجیتال که بر امنیت تمرکز دارد را خریداری کرد
مزایای حذف فیزیک کارت‌های بانکی
ارائه کیف پول الکترونیک جدید در سال آینده
سودآوری پرداخت‌یارها از کیف پول الکترونیکی در گرو فرهنگ‌سازی
وب مانی چیست؟ آموزش کامل وب مانی (آپدیت ۲۰۲۱)

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. بازتاب: کاهش سوء‌استفاده از کارتخوان‌ها/ مقابله با پولشویی جدی‌تر شد : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا