امنیت اطلاعات

دردسر سیستم تشخیص چهره برای بیکاران

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

مشکلات اخیری که در ارتباط با پایایی سیستم تشخیص چهره به وجود آمده، به شهروندان آمریکایی که در تنگنای اقتصادی قرار دارند، آسیب زده است.

پایگاه خبری مادربورد گزارش کرده که شکایتهایی درباره سیستم تشخیص چهره ID.me دستکم در ۲۱ ایالت آمریکا برای بررسی هویت افراد متقاضی دریافت بیمه بیکاری وجود دارد. هنگامی که سیستم تطبیق چهره نمی تواند هویت آنها را تایید کند، بعضی از افراد هفته ها یا ماهها بدون بیمه بیکاری مانده اند و گاهی شانسی برای دریافت کمک از طریق سیستم چت ویدیویی برای حل این مشکلات نداشته اند.

دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” شماره ۸، اردیبهشت ماه ۱۴۰۰

بلیک هال، مدیر ID.me به جای فناوری، کاربران را مقصر این مشکلات خوانده و اظهار کرده است که الگوریتم تطبیق چهره ۹۹.۹ درصد دقت عمل دارد و هیچ ارتباطی بین رنگ پوست و شناسایی اشتباه وجود ندارد. وی گفته است مردم سلفیها را به درستی به اشتراک نمی گذارند یا به دستورالعملها عمل نمی کنند.

پایگاه خبری مادربورد خاطرنشان کرده که بعضی از افراد سه تلاش ناموفق برای دریافت تایید سیستم تشخیص چهره داشته اند. اما شرکت مسئول مدعی است هزینه های کلاهبرداری بیمه بیکاری ملی در چند ماه گذشته به سرعت افزایش پیدا کرده و از ۱۰۰ میلیارد دلار به ۴۰۰ میلیارد دلار رسیده است بدون این که مشخص کند این زیان چگونه محاسبه شده است.

جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.

بر اساس گزارش انگجت، هر چه که درباره فناوری ID.me روی داده است، با این حال وقایع مربوط یکی از دلایلی را برجسته می کند که چرا دولتهای ایالتی و فدرال امیدوارند تشخیص چهره را محدود کنند. حتی اگر مسئله حریم خصوصی و امنیت هم مطرح نباشد، به نظر نمی رسد به حد کافی قابل اتکا باشد تا از مشکلات قابل توجه اجتناب کند. نرخ موفقیت ۹۹.۹ درصد این سیستم همچنان باعث شده است بسیاری از مردم بدون بیمه بیکاری بمانند. شاید لازم باشد چنین سیستمهایی قابل اطمینان تر باشند تا این دردسرها را در آینده حذف کنند.

منبع: ایسنا

بیشتر از امنیت اطلاعات در اقتصادالکترونیکی:
حمله هکری جدید به مشتریان مایکروسافت کشف شد
از سوی ناظران حریم خصوصی؛ کنترل استفاده از هوش مصنوعی در اماکن عمومی
۴۰۵ میلیون حمله بدافزاری در کشور شناسایی شد
تحلیل اکونومیست از رشد باج‌افزارها و تاثیر آن بر توسعه اقتصاد جهان؛ پاندمی باج‌گیری اینترنتی
اپل و گوگل از هوش مصنوعی برای ارتقای امنیت اطلاعات کاربران کمک می‌گیرند
۱۰ تحول در تهدید سایبری
زیان ۲۰ میلیارد دلاری حملات سایبری
آماده‌باش دولت‌ها در برابر حملات سایبری
وحشت از حملات سایبری در سه مرحله
قانون جدید امنیت داده چین؛ ضمانت محکم حقوقی از توسعه اقتصاد در عصر دیجیتال

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا