اینترنت و شبکه اطلاعات

چین پیشتاز توسعه فناوری ۶G درجهان

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

طبق آمار ۳۵ درصد از ۳۸ هزار حق امتیاز اختراع ثبت شده در چین به فناوری ۶G تعلق دارد. هرچند فناوری۵G هنوز در جهان گسترده نشده، اما این کشور در زمینه توسعه ۶G پیشرو است.

چین نخستین کشوری بود که فناوری ۵G را به طور گسترده به کار گرفت. با این وجود شبکه‌های پر سرعت نسل پنجم ارتباطات در سراسر جهان هنوز محدود هستند. این درحالی است که موبایل‌های مجهز به این فناوری نیز هنوز به طور گسترده استفاده نمی‌شوند.

جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.

هم اکنون چین در زمینه ایجاد شبکه ۶G در سراسر جهان پیشتاز است. طبق سازمان مالکیت فکری چین ۳۵ درصد از ۳۸ هزار حق امتیاز اختراع ثبت شده در این سازمان، مربوط به فناوری ۶G است. رقیب اصلی چین در حوزه فناوری نسل ششم اینترنت همراه آمریکا است که تاکنون فقط ۱۸ درصد از حق امتیاز اختراعات آن مربوط به این فناوری می شود.

بخش اعظم فناوری‌هایی که چین حق امتیازشان را ثبت کرده مربوط به هوش مصنوعی هستند. هرچند هنوز مشخص نیست چگونه این فناوری‌ها به فعال سازی شبکه‌های نسل ششم اینترنت همراه کمک می‌کنند.

این کشور آسیایی امیدوار است تا ۲۰۳۰ میلادی فناوری ۶G را تکمیل و راه اندازی کند. تخمین زده می‌شود سرعت این نسل حدود ۵۰ گیگابیت برثانیه باشد.

مهندسان چینی هم اکنون آزمایش برخی از قطعات این فناوری را آغاز کرده‌اند و در ۲۰۲۰ میلادی نیز نخستین ماهواره ۶G را به مدار زمین ارسال کردند. این ماهواره، همراه با تجهیزات کمکی متعدد، امواج تراهرتز فرکانس فوق العاده بالا و امکان استفاده از آنها برای انتقال داده‌ها را آزمایش می‌کند.

مهندسان چینی درباره چشم انداز فعالیت ماهواره آزمایشی ۶G خوش بین هستند.

از سوی دیگر جدیدترین فناوری شبکه اینترنت فعلی یعنی ۵G به کندی در حال گسترش در جهان است. به کارگیری این فناوری در سال ۲۰۲۰ به دلیل ظهور نظریه‌های جعلی درباره آن و حمله به دکل‌ها با تأخیر روبرو شد.

منبع: مهر به نقل از اسپوتنیک،

بیشتر از اینترنت در اقتصادالکترونیکی:
معرفی کامل شبکه اینترنت کامپیوتر و کوین کاربردی ICP
دفینتی (InternetComputer) امروز رسماً راه‌اندازی می‌شود
سهم اینترنت در آلودگی هوا
برای نسل جدید اینترنت آماده باشید؛ تحول نسل سوم وب به کمک دیفای!
تاثیر کیفیت اینترنت بر اقتصاد دیجیتال ایران
جاده ابریشم دیجیتال!

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا