ترندهای بازاریابی در شبکه های اجتماعی برای نیمه دوم سال ۲۰۲۱
نویسنده : لوئیس اسشِنک مترجم : علی آل علی
سال ۲۰۲۱ به نیمه خودش رسیده است و بسیاری از ترندهای بازاریابی در حال قدیمی شدن هستند. اگر شما هرچه سریع تر نسبت به استفاده از ترندهای تازه در این راستا اقدام نکنید، شاید خیلی زود از چشم مشتریان بیفتید. بسیاری از برندها در طول سال های اخیر حتی به تغییر الگوهای بازاریابی شان هم توجه نشان نداده اند. اگر شما جزو چنین برندهایی نیستید، شاید استفاده از ترندهای تازه بازاریابی در نیمه دوم ۲۰۲۱ برای تان جالب باشد. اگر اینطور است، مقاله کنونی مخصوص شماست. در ادامه برخی از ترندهای برتر بازاریابی برای ادامه سال جاری را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.
استوری به جای پست
استوری یکی از سرویس های جذاب برای کاربران در شبکه های اجتماعی است. شاید شما این بخش را بیشتر با اینستاگرام و اسنپ چت به یاد بیاورید، اما امروزه تقریبا تمام شبکه های اجتماعی دارای بخش استوری هستند. بازاریابی برای مخاطب هدف با استفاده از استوری به دلیل ماهیت منحصر به فردش دارای تاثیرگذاری بسیار بیشتری است.
جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.
اگر شما هنوز هم زمان و هزینه زیادی برای طراحی پست بازاریابی اختصاص می دهید، باید به طور کامل در زمینه بازاریابی متفاوت عمل نمایید. توجه بیشتر به بخش استوری شما را نسبت به رقبای تان کاملا متمایز خواهد کرد. همچنین امکان دریافت بازدید بیشتر را نیز به همراه دارد.
بسیاری از کارآفرینان نسبت به بازدید و توجه بیشتر کاربران به بخش استوری شک دارند. نکته مهم در این میان بازنشر پست ها در بخش استوری است. این امر خودش بیانگر توجه بالاتر کاربران به استوری است. بنابراین شما باید برای ادامه سال جاری توجه هرچه بیشتری به بخش استوری در مقایسه با پست داشته باشید.
داستان سرایی خلاصه وار
داستان برندها همیشه جذابیت زیادی دارد، اما مشتریان امروزه دیگر حوصله ای برای شنیدن داستان های طولانی ندارند. اگر شما به دنبال بازاریابی در شبکه های اجتماعی بدون هیچ نوع دردسر اضافه ای هستید، باید به سراغ داستان های خلاصه بروید. چنین داستان هایی برای مخاطب هدف جذابیت بسیار زیادی دارد.
شاید کاربران دیگر مثل زمان های قبل زمان زیادی در اختیار نداشته باشند، اما هنوز هم علاقه بالایی به داستان برندها دارند. شما با کاهش حجم داستان تان بزرگترین کمک ممکن را به آنها خواهید کرد. این کار شما را تبدیل به برندی مورد علاقه برای مشتریان می کند. همچنین میزان توجه کاربران به داستان تان و تعداد بازنشرش را نیز افزایش خواهد داد.
ارزیابی نتیجه تبلیغات با هوش مصنوعی
هوش مصنوعی روز به روز در حال توسعه است و بیش از هر زمان دیگری زندگی ما را شبیه فیلم های علمی- تخیلی می کند. اگر شما در این میان استفاده مناسبی از هوش مصنوعی در زمینه زندگی شخصی و کسب و کار داشته باشید، کارتان خیلی ساده خواهد شد.
ارزیابی نتیجه تبلیغات در شبکه های اجتماعی همیشه امر دشواری است. بسیاری از برندها به طور مداوم از این کار طفره می روند. اگر شما هم جزو چنین برندهایی هستید، هوش مصنوعی برای کمک به شما آماده است. شما با هوش مصنوعی امکان تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف با ارزیابی کمپین های قبلی تان را دارید. این امر بسیاری از مشکلات تان را حل و فصل خواهد کرد و کمپین های بعدی تان را بهتر می کند.
ارتباط نزدیک تر با مشتریان
شبکه های اجتماعی فضایی برای تعامل و ارتباط بهتر میان کاربران است. اگر شما در این فضا برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف ایده ای نداشته باشید، مشکلات تان به طور قابل ملاحظه ای افزایش پیدا خواهد کرد. برخی از برندها شبکه های اجتماعی را بدل به فضایی برای انتشار محتوای بازاریابی و انتقال پیام های شان به مشتریان کرده اند. این امر با ماهیت شبکه های اجتماعی به طور کامل در تضاد است. بنابراین شاید بد نباشد که در ادامه سال جاری شیوه بازاریابی تان را تغییر دهید.
تلاش برای ارتباط نزدیک با مخاطب هدف همیشه شما را به اطلاعات دقیقی می رساند. چنین اطلاعاتی برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف کاربرد دارد. بنابراین در یک نگاه کوتاه شما با ارتباط بهتر با مشتریان امکان تبدیل شان به مشتری وفادار را خواهید داشت. معنای این امر فروش بیشتر و امکان تضمین توسعه برند در بلندمدت خواهد بود.
منبع: فرصت امروز
بیشتر از دیجیتال مارکتینگ در اقتصادالکترونیکی:
سئوی یوتیوب با هدف بهبود رتبه ویدئوهای برند
تحول بازاریابی محتوایی و نقش هوش مصنوعی
کاربردهای هوش مصنوعی در ارزیابی تجربه مشتریان از برند
ظهور شبکه های اجتماعی جدید در عرصه بازاریابی
چطور کسب و کار خود را با کمک دیجیتال مارکتینگ توسعه بدهیم؟
۷ راهکار موثر در بازاریابی دیجیتال برای کسب و کار شما
بازاریابی در شبکه های اجتماعی با تقویم محتوایی+ویدیو
بازاریابی بصری و نکاتی که هر بازاریابی باید بداند
بازاریابی در شبکه های اجتماعی با برنامه ریزی ۱۰ مرحله ای
اشتباهات بازاریاب های دیجیتال در تحلیل داده
بررسی ۳ راهکار کاربردی؛ چگونه تبدیل به اینفلوئنسر کسب و کارمان شویم؟
۱۰ راز افزایش تعامل با مخاطبان در شبکه های اجتماعی
یک دیدگاه