سلامت و پزشکی هوشمند

بازار الکترونیکی چگونه به امنیت غذایی جهان کمک می‌کند؟

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

 فائو اعلام کرد: جهان با سرعت زیادی به سمت استفاده از فن‌‌‌آوری و سیستم‌های دیجیتال در بخش کشاورزی و راه‌‌‌اندازی بازارهای الکترونیکی برای تامین امنیت غذایی حرکت می‌کند.

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تاکید می‌کند، در شرایطی که منابع تولید غذا مانند آب و خاک هر روز محدودتر می‌شود استفاده از فن‌‌‌آوری نوین می‌تواند به تامین امنیت غذایی در جهان کمک کند.

استفاده از سیستم‌های دیجیتال مانند تبلت، موبایل، پهپادها و هر چه مربوط به فناوری نوین باشد، در بخش‌‌‌های ماهی‌‌‌گیری، گردشگری و کشاورزی امروزه نقش برجسته‌‌‌ای دارد و باعث افزایش تولید ناخالص داخلی کشورها می‌شود و نیز تاثیر شگرفی در رشد اقتصادی و ارتقای وضعیت اجتماعی دارد.

دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” شماره ۱۰، تیر ماه ۱۴۰۰

سیستم‌های دیجیتال جدیدترین علوم مرتبط با بخشها را در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد و مدیران از این طریق می‌توانند آنها را بهتر هدایت و راهنمایی کنند، ضمن اینکه اطلاعات در حوزه‌‌‌های میزان تولید و مصرف به سیستم بازار رسانی و نظام توزیع و در نهایت ثبات قیمت بازار کمک می‌کند.

سازمان خواربار جهانی اعلام کرده است: جزایر کوچک در حال توسعه موسوم به «اس‌ای‌دی‌اس» تمام چالش‌های خود را در حوزه تولید و امنیت غذایی از طریق این سیستم‌های دیجیتال در اختیار همدیگر قرار می‌دهند، مثلا اطلاعاتی مانند: این منطقه تا چه میزان در معرض بلایای طبیعی قرار دارد، یا آسیب‌پذیری‌‌‌اش درباره این حوادث طبیعی چقدر است، و ضعف زیرساخت‌‌‌ها به چه میزان است؟ همچنین این اطلاعات نشان می‌دهد که چه میزان غذای این منطقه به صورت محلی تولید شده و چه میزان از طریق واردات تامین می‌شود، آمار دقیقی از بیماری‌‌‌های مرتبط به کمبود تغذیه را در اختیار قرار می‌دهد، و حتی نشان می‌دهد که این شرایط پس از بحران بیماری کووید-۱۹ چه وضعیتی پیدا کرده است.

جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.

آمارها همچنین اهداف سال ۲۰۳۰ که برای امنیت غذایی طراحی شده و نیز فاصله‌‌‌ای که با این اهداف وجود دارد را مرتب رصد و گزارش می‌کند.  در این میان کشاورزی و غذای ملل متحد به توسعه پایدار غذای کشاورزی تاکید می‌کند که همه کارها باید در نهایت به توسعه پایدار بینجامد یعنی برایند همه اقدامات در طولانی‌مدت هم افزایی در مسیر افزایش تولید و امنیت غذایی داشته باشد.  فائو در نهایت تاکید می‌کند که دیجیتالیزه شده بخش کشاورزی تاثیر بسیار مثبتی بر امنیت غذایی، اقتصاد و جامعه دارد و اگر این توان فناوری و اطلاعات مربوطه به طور مساوی توزیع شود در همه کشورها می‌تواند موثر باشد و این سیستم فرصت معیشتی برای بخش‌های آسیب‌پذیرمانند زنان و جوانان فراهم خواهد کرد. 

این سازمان تاکید می‌کند که دیجیتالیزه کردن بخش کشاورزی می‌تواند بازارها را به بخش تولید و بازارهای دیگر نزدیک سازد دراین میان اپلیکیشن‌ها می‌توانند بازار الکترونیک شکل دهند و حتی خدمات متنوع‌سازی کشاورزی ایجاد کنند. در این میان کشورها با سرعت زیادی به این سمت حرکت می‌کنند و نهادهای بین‌المللی هم به آنها کمک می‌کنند.

منبع: فارس

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا