امنیت اطلاعات

بیشترین حملات سایبری در کدام کشورها رخ می‌دهد؟

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌های منتشر شده از سوی کارشناسان امنیتی نیوزیلند یکی از نخستین کشورهای آسیب‌پذیر از لحاظ امنیت سایبری در جهان به شمار می‌رود.

کارشناسان و تحلیلگران فعال در موسسه امنیتی NordVPN به تازگی با بررسی و تحلیل ۵۰ کشور مختلف در جهان و زیرساخت‌های امنیتی آنها دریافته و اعلام کرده‌اند که نیوزلند از نخستین کشورهای آسیب‌پذیر از لحاظ حملات سایبری و بدافزاری در جهان به شمار می‌رود.

جذاب ترین کشورها برای مجرمان سایبری

بر اساس این گزارش که در وبسایت futurefive نیز آمده است از جمله کشورهایی که بیشترین جذابیت را برای مجرمان سایبری داشتند، می‌توان به نیوزلند، انگلستان، سنگاپور، دانمارک، ایرلند، ایالات متحده آمریکا، نروژ، امارات متحده عربی، سوئد و ایسلند اشاره کرد.

این کارشناسان با شاخص ( Cyber Risk Index (CRI وضعیت امنیت سایبری را بر اساس تعداد افراد ساکن یعنی جمعیت و وسعت کشورهای مختلف سنجیده و تعیین می‌کنند.

همچنین طبق این گزارش میزان حملات سایبری در اروپای شمالی رتبه نخست رده بندی خطرناکترین و آسیب‌پذیرترین مناطق مختلف جهان را به خود اختصاص داده است که بعد از آن منطقه آمریکای شمالی در رتبه دوم ایستاده است.

دنیل مارکوسون، یکی از کارشناسان حفاظت از حریم خصوصی دیجیتال فعال در این موسسه تحقیقاتی در این خصوص خاطرنشان کرده است: کمتر پیش می‌آید که هکرها و مجرمان سایبری به دنبال یافتن قربانی و افراد باشند، بلکه آنها معمولاً به دنبال کشف فرصت های بهتر هستند که معمولا این اتفاق در اماکن عمومی رخ می‌دهد.

وی در ادامه سخنان خود افزود: کاربران باید توجه داشته باشند هر چه مدت زمان بیشتری را در فضای مجازی و اینترنت صرف کنند، طبیعتاً از سرویس‌های اینترنتی بیشتری نیز استفاده می‌کنند و با پرداخت های آنلاین بیشتری سر و کار دارند که همین مسئله موجب می‌شود احتمال و ریسک نفوذ هکرها و مجرمان سایبری نیز بیشتر شود.

منبع: ایسنا

محتوی مرتبط با حملات سایبری در اقتصاد الکترونیکی:

رشد ۶۳۰ درصدی حملات سایبری در قرنطینه
روش‌هایی برای پیشگیری از حملات سایبری به کسب‌وکارهای کوچک
هر دستگاهی مسئول صیانت از اطلاعات خودش است
نشت این میزان اطلاعات کاربران در فضای مجازی طبیعی نیست
انتشار فهرست خطرناک‌ترین آسیب پذیری‌های دنیای مجازی
بهترین آنتی ویروسها در سال ۲۰۲۰
انتشار فایل‌های مخرب با تیتر فریبنده درباره کرونا
بازگشت باج‌افزاری قدیمی با ترفندی جدید

کانال تلگرام  رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا