۷ محصول دانشبنیان حوزه رباتیک تولید شد
هفت محصول دانش بنیان در حوزه رباتیک با حمایت معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری به تولید رسید تا به رونق بازار داخلی کمک کند.
پیشبینی میشود که رباتیک یکی از ۱۰ صنعت برتر آینده باشد، کاربرد محصولات رباتیک از محدوده کارخانجات فراتر رفته و در حال تسری به کاربردهای روزمره است، توسعه و تحقیق در مورد کاربردهای جدید نیازمند توجه ویژه به این رشته و تربیت مهندسان خلاق و متخصص است.
دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” شماره ۹، خرداد ماه ۱۴۰۰
جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید
رشته مهندسی رباتیک در ایران سال ۸۱ ایجاد شد و از همان روزها روندی رو به رشد داشت و بنا به گفته کارشناسان در طول این سالها افرادی توانمند و حاذق در این حوزه شناسایی شده و الان مشغول به کار هستند، البته با وجود رشد استارتاپها و فناوری در کشور، هنوز موضوعات رباتیک درکشور چندان مورد توجه قرار نگرفته و سرمایهگذاریها در این حوزه بسیار اندک است.
اما با حمایت ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری ۷ محصول در حوزه رباتیک چون «سامانه جراحی رباتیک (سینا)»، «ربات اسکلت بیرونی اکسوپر(درمانی)»، «هود هوشمند رباتیک»، «ربات توانبخشی زانو ربات»، «ربات توانبخشی آموزش گام برداری»، «تجهیزات توانبخشی و بازتوانی» و «سامانه رباتیک هوشمند سنجش و ارزیابی تعادل بدن انسان در توانبخشی»تولید شده است.
این محصولات به شکل کاملا بومی و توسط متخصصان داخلی به تولید رسیده و با حمایتهای معاونت علمی و فناوری روانه بازار داخلی شده است، البته برخی از این محصولات با توجه به کیفیت و کارایی که دارند، روانه بازارهای جهانی نیز شدهاند.
منبع: ایرنا